Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Κυκλοφορία της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας «web Repeater»




Αγαπητέ κύριε / Αγαπητή κυρία,
Στα πλαίσια της τακτικής μας επικοινωνίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη κυκλοφορία της νέας έκδοσης της εφαρμογής «Atlantis / Xline on android» η οποία ενσωματώνει τη πρωτοποριακή υπηρεσία «web Repeater».
Η εφαρμογή «Atlantis / Xline on android» είναι κατάλληλη για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και προορίζεται όχι μόνο για στελέχη που εργάζονται εκτός της επιχείρησης (πωλητές, επιθεωρητές πωλήσεων, τεχνικοί, κλπ) αλλά και για ανώτερα στελέχη ή επιχειρηματίες που θέλουν να έχουν αναλυτική εικόνα της επιχείρησης οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε μέρος.
Αναλυτική περιγραφή των δυνατοτήτων της εφαρμογής «Atlantis / Xline on android» θα βρείτε ΕΔΩ.
«Web Repeater»
To «web Repeater» είναι μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, με τη χρήση της οποίας είναι δυνατή η σύνδεση και λειτουργία της εφαρμογής «Atlantis / Xline on android» με το «Atlantis / Xline E.R.P.» της εταιρίας σας, χωρίς να χρειαστεί καμία τροποποίηση στη διαδικτυακή σας υποδομή (router, static IP, DynDns, Firewalls, κλπ) και χωρίς να χρειαστεί εγκατάσταση IIS για το web service.
Η νέα υπηρεσία αναλαμβάνει τη σύνδεση των συσκευών android που χρησιμοποιείτε με το «Atlantis / Xline E.R.P.» της εταιρίας σας, με απλό και ασφαλή τρόπο, με τη χρήση των servers της ALTEC SOFTWARE.
Και το κυριότερο, η ALTEC SOFTWARE σας παρέχει την πρωτοποριακή υπηρεσία «web Repeater», εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.



«ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ»
Η ALTEC SOFTWARE σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή «Atlantis / Xline on android» με τα πραγματικά στοιχεία της δικής σας επιχείρησης, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, εφόσον έχετε εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του «Atlantis / Xline E.R.P.» στην οποία έχει προστεθεί η υπηρεσία «web Repeater».
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα πωλήσεων της ALTEC SOFTWARE, ζητήστε να ενεργοποιηθεί το serial number σας στον «web Repeater» και είστε έτοιμοι να συνδεθείτε και να δείτε τα δεδομένα από το δικό σας «Atlantis / Xline E.R.P.».

Με εκτίμηση,
Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.