Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Μετάβαση στο νέο «ATLANTIS E.R.P.»


Η ALTEC SOFTWARE, πάντα πρωτοπόρα στο να ενσωματώνει άμεσα στις εφαρμογές της τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις εμπλουτίζει διαρκώς με νέες λειτουργίες και διαχειρίσεις, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2011 το νέο «ATLANTIS E.R.P.», το οποίο γνώρισε ιδιαίτερα εντυπωσιακή υποδοχή τόσο από το δίκτυο συνεργατών της όσο και από όλους εσάς.
Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την κυκλοφορία του νέου «ATLANTIS E.R.P.» και το μεγαλύτερο μέρος των συμβεβλημένων πελατών, έχει ήδη ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία την μετάβαση στη νέα εφαρμογή καθώς αυτή διατηρεί πλήρη συμβατότητα με τις παλαιότερες εκδόσεις του «ATLANTIS II E.R.P.», ώστε η μετάβαση να γίνεται χωρίς να χρειάζονται πολύπλοκες & χρονοβόρες διαδικασίες (1).
Στις αρχές Απριλίου θα κυκλοφορήσει η τελευταία έκδοση της εφαρμογής «ATLANTIS II E.R.P.» και από το σημείο αυτό και μετά, όλες οι νέες δυνατότητες, οι νέες διαχειρίσεις και οι φορολογικές αλλαγές, θα ενσωματώνονται αποκλειστικά στο νέο «ATLANTIS E.R.P.».
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας και προγραμματίστε μαζί του την ημερομηνία μετάβασης της δικής σας εγκατάστασης.
Σας υπενθυμίζουμε στο σημείο αυτό, ότι όλοι οι πελάτες «ATLANTIS E.R.P.» που έχουν σε ισχύ Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης, δικαιούνται ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση της εφαρμογής τους στο νέο «ATLANTIS E.R.P.».
(1) Η μετάβαση της εγκατάστασής σας από παλαιότερη σειρά της εφαρμογής «ATLANTIS E.R.P.», κρίνεται απαραίτητο να γίνει σε συνεργασία με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη σας ή με τα τμήματα υπηρεσιών της ALTEC SOFTWARE.

Με εκτίμηση,
Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.