Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.



Η ALTEC SOFTWARE, πιστή στις δεσμεύσεις της να ενσωματώνει άμεσα στις εφαρμογές της τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και να τις εμπλουτίζει διαρκώς με νέες διαχειρίσεις, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2011 τη νέα σειρά της εφαρμογής ΚΕΦΑΛΑΙΟ, το «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.».
Παράλληλα, σεβόμενη όλους εσάς που είχατε σε ισχύ την ετήσια Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης, σας προσέφερε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε την εφαρμογή σας στο «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», το οποίο όπως και οι προκάτοχοί του, συνεχίζει να θέτει νέα πρότυπα λειτουργικότητας και ευχρηστίας, παρέχοντας στους χρήστες όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μία μεθοδική, άνετη και υψηλής αποδοτικότητας εργασία.
Σε λίγες ημέρες, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την κυκλοφορία της εφαρμογής «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.» και το σύνολο σχεδόν των συμβεβλημένων πελατών, έχει ήδη ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τη μετάβαση στη νέα εφαρμογή.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρία και τα προϊόντα μας και να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε το «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.» με νέες λειτουργίες, ώστε να παραμείνει η κορυφαία εφαρμογή στη κατηγορία της.
Τέλος, ενόψει των αλλαγών που αναμένεται να τεθούν σε ισχύ με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, θα θέλαμε να τονίσουμε την ανάγκη για συνεχή κάλυψη της εφαρμογής σας με Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης, ώστε να χρησιμοποιείται πάντοτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής.
Για την ανανέωση της ετήσιας σύμβασης βασικής υποστήριξης & συντήρησης της εταιρίας σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τμήματα συμβάσεων της ALTEC SOFTWARE ή με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας.

Με εκτίμηση,
Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.