Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της NAVY and GREEN και σε mobile e-Commerce από την Altec Software

www.navygreen-eshop.gr

ΑΦΟΙ ΑΔΑΜΑΚΟΥ ΑΕ (NAVY and GREEN) ΠΑΡΑΓΩΓΗ και ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ

Το mobile e-Commerce της Altec Software επέλεξε η Navy and Green για την εξυπηρέτηση των πελατών της στις αγορές τους μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-Shop), http://www.navygreen-eshop.gr

Σκοπός της Navy and Green ήταν να δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αγοράζουν ηλεκτρονικά με το Smartphone ή Tablet τους, όπου και αν βρίσκονται με σύνδεση Wi-Fi ή 3G
Η Altec Software ανέπτυξε την πλατφόρμα δημιουργίας Mobile e-Commerce εφαρμογών. Λειτουργεί με οποιονδήποτε browser, σε οποιοδήποτε λειτουργικό (iOS της Apple, Android της Google, Windows Phone της Microsoft, Blackberry OS της Blackberry), σε οποιαδήποτε συσκευή Smartphone ή Tablet με τα ανωτέρω προαναφερθέντα λειτουργικά και δεν απαιτεί επιπλέον συντήρηση.

Η ΑΦΟΙ ΑΔΑΜΑΚΟΥ ΑΕ το έτος 1959 κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα μιας μακράς και πολύ επιτυχημένης πορείας στο χώρο της ανδρικής μόδας και ένδυσης.
Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια επικεντρώνει όλη την  εμπορική  δυναμική και την τεχνογνωσία στην προβολή και προώθηση του brand Navy and Green.
Σήμερα, με μια δυναμική αλλά και διαρκή παρουσία στην ελληνική αγορά έχει αναγνωριστεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις με παραγωγική και εισαγωγική δραστηριότητα στην ανδρική ένδυση.

Η ΑΦΟΙ ΑΔΑΜΑΚΟΥ ΑΕ διαθέτει ένα διευρυμένο και ευέλικτο δίκτυο χονδρικής διανομής που αποτελείται από επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, διαθέτει Shops in shops, συνεργασίες με επώνυμες φίρμες και αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων franchising.