Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Νέες εκδόσεις των εφαρμογών λογισμικού και οι νέοι drivers των μηχανισμών σήμανσης



Αγαπητοί μας πελάτες,

Στα πλαίσια της τακτικής μας επικοινωνίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κυκλοφόρησαν και είναι άμεσα διαθέσιμες μέσω της διαδικασίας του live update, οι νέες εκδόσεις των εφαρμογών «ATLANTIS E.R.P.», «xLINE E.R.P.» και «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.» καθώς και οι νέοι αναβαθμισμένοι drivers των μηχανισμών σήμανσης TAX MANAGER A-Sign58 (Τύπου Β και Τύπου Α) και TAX MANAGER NEW (Τύπου Β και Τύπου Α).

Οι νέες εκδόσεις των εφαρμογών λογισμικού σε συνδυασμό με τους νέους drivers των μηχανισμών σήμανσης, καλύπτουν πλήρως όλες τις διατάξεις της ΠΟΛ.1221 (ΦΕΚ 3513, 31/12/2012), αναφορικά με την ηλεκτρονική διαβίβαση των συναλλαγών στην ΓΓΠΣ.
Παράλληλα, στη νέα έκδοση της εφαρμογής «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.» έχουν ολοκληρωθεί και οι απαιτούμενες διαδικασίες ενσωμάτωσης του νέου Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Ν.4093/2012) όσον αφορά την έκδοση των φορολογικών σας στοιχείων και την τήρηση των φορολογικών σας βιβλίων. Αναλυτικά τις διαδικασίες αυτές μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ.
Σας υπενθυμίζουμε τέλος, ότι ο «TAX MANAGER NEW» αποτελεί το μοναδικό φορολογικό μηχανισμό πιστοποιημένο από την ALTEC SOFTWARE, συμβατό τόσο με τις τρέχουσες όσο και τις μελλοντικές εκδόσεις των εφαρμογών «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», «xLINE E.R.P.» & «ATLANTIS E.R.P.».

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα πωλήσεων της ALTEC SOFTWARE στα τηλέφωνα 212.6877000 και 2310.595600, ανανεώστε έγκαιρα την ετήσια Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης και προμηθευτείτε το νέο driver του μηχανισμού σήμανσης, ώστε να εξασφαλίσετε την έγκαιρη και ορθή αντιμετώπιση των νέων φορολογικών διατάξεων από την επιχείρησή σας.


Με εκτίμηση,

Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.