Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Προσφορά ALTEC SOFTWARE για ελεύθερους επαγγελματίες



Στο πλαίσιο της τακτικής μας επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με βάση τις διατάξεις του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.) που έχει τεθεί σε ισχύ από την 01/01/2013, καταργούνται πολλά από τα πρόσθετα βιβλία του άρθρου 10 του Κ.Β.Σ. και οι υπόχρεοι απεικόνισης συναλλαγών πρέπει να εκδίδουν τα φορολογικά τους στοιχεία με τη χρήση ταμειακών μηχανών ή εφαρμογών λογισμικού συνδεδεμένων με φορολογικούς μηχανισμούς σήμανσης Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ.

Στην κατηγορία αυτή εμπίπτουν ενδεικτικά τα διαγνωστικά κέντρα, τα κέντρα αιμοκάθαρσης, τα συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών & σκαφών αναψυχής, τα πλυντήρια αυτοκινήτων, οι πωλητές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών & σκαφών αναψυχής, οι σχολές οδηγών, οι επισκευαστές ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών, οι πράκτορες κρατικών λαχείων, οι φυσιοθεραπευτές, οι διαιτολόγοι, οι ψυχολόγοι, οι λογοθεραπευτές, κλπ.

Ειδικά για ελεύθερους επαγγελματίες

Η ALTEC SOFTWARE δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, να αποκτήσουν ένα πλήρες μηχανογραφικό πακέτο (software και μηχανισμό σήμανσης), σε τιμή χαμηλότερη από μια ταμειακή.
Η προσφορά περιλαμβάνει την εφαρμογή «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. Services» και το φορολογικό μηχανισμό σήμανσης «Tax Manager New» με λιανική τιμή πώλησης 500€.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τους συνεργάτες της ALTEC SOFTWARE και ενημερωθείτε.