Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. - «Διαχείριση πόντων και επιβράβευσης πελατών (loyalty card)»



Αγαπητέ κύριε / Αγαπητή κυρία,
Στα πλαίσια της τακτικής μας επικοινωνίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», έχει προστεθεί η νέα ενότητα «Διαχείριση πόντων».
Η ALTEC SOFTWARE, πιστή στις δεσμεύσεις της να ενσωματώνει άμεσα στις εφαρμογές της τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και να τις εμπλουτίζει διαρκώς με νέες διαχειρίσεις, έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο την ανάγκη των πελατών του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ E.R.P., που χρησιμοποιούν τις ενότητες των λιανικών πωλήσεων, με ένα σύστημα διαχείρισης πόντων και επιβράβευσης πελατών (loyalty card).
Η διαχείριση πόντων μπορεί να λειτουργήσει για το σύνολο ή για μέρος των πελατών του καταστήματος καθώς επίσης και για το σύνολο ή για συγκεκριμένα είδη, ενώ παράλληλα, προσφέρει εύκολη και άμεση πληροφόρηση ανά πελάτη για τα στοιχεία κερδισμένων και εξαργυρωμένων πόντων (εκ μεταφοράς, χρήσης και υπόλοιπο).

Βασικά Χαρακτηριστικά

Υπολογισμός πόντων
  • Βάση ειδών
  • Βάση αξίας
  • και με τα δύο
Εξαργύρωση πόντων
  • Με έκπτωση
  • Με δώρα
Εκτύπωση πόντων
  • Συγκεκριμένου διαστήματος
  • Κατά πελάτη
Εύκολη παραμετροποίηση που καλύπτει πολλά διαφορετικά σενάρια.

Αναλυτική περιγραφή των δυνατοτήτων της νέας ενότητας «Διαχείριση πόντων» θα βρείτε ΕΔΩ.

Εμπορική πολιτική
Οι τιμές πώλησης της ενότητας «Διαχείριση πόντων» διαμορφώνονται ως εξής:
Εφαρμογή
Τιμή Πώλησης
Ετήσια Σύμβαση
ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P & ΚΕΦΑΛΑΙΟ Entry E.R.P (1)
500€
100€
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Start E.R.P (1)
250€
75€
(1) Η αξία της πρόσθετης ενότητας παραμένει σταθερή και δε προσαυξάνεται με το πλήθος των χρηστών.

Ειδική προσφορά
Από σήμερα και μέχρι τις 30/06/2013, η ALTEC SOFTWARE προσφέρει σε όλους τους πελάτες της που έχουν σε ισχύ Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης και Συντήρησης, την νέα ενότητα «Διαχείριση πόντων» στην τιμή της ετήσιας σύμβασης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα πωλήσεων της ALTEC SOFTWARE, στα τηλέφωνα 212.6877000 και 2310.595600.