Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. - Κυκλοφορία νέας έκδοσης (5.00i)



Αγαπητέ κύριε / Αγαπητή κυρία,
Στα πλαίσια της τακτικής μας επικοινωνίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα, θα είναι διαθέσιμη η έκδοση 5.00i της εφαρμογής «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.».
Η νέα έκδοση της εφαρμογής έχει εμπλουτισθεί με αρκετές νέες εργασίες και δυνατότητες απαραίτητες για τη λειτουργία κάθε σύγχρονης επιχείρησης, για τις οποίες θα ενημερωθείτε από τα «version news» της έκδοσης, μόλις αυτή κυκλοφορήσει.
Παράλληλα, έχουν γίνει δύο πολύ σημαντικές αλλαγές στη δομή της εφαρμογής, κατάλληλα σχεδιασμένες για λογιστικά γραφεία, ώστε η λειτουργία τους να γίνει απλούστερη, ταχύτερη και αποδοτικότερη.
Συγκεκριμένα,
Διαχείριση 999 Εταιριών
Ο αριθμός των εταιριών που μπορεί πλέον να διαχειριστεί το «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», αυξάνεται από τις 99 στις 999.
Η αλλαγή αυτή είναι πολύ σημαντική για το σύνολο σχεδόν των λογιστικών γραφείων που χρησιμοποιούν το «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», καθώς λόγω του περιορισμού των εταιριών, ήταν αναγκασμένα να αποθηκεύουν παλαιότερες λογιστικές χρήσεις των πελατών τους, σε διαφορετικούς φακέλους.
Με την αύξηση του αριθμού των εταιριών, η αποθήκευση παλαιοτέρων χρήσεων σε διαφορετικούς φακέλους καθώς και η ανάγκη συγχρονισμού των εκδόσεων μεταξύ των φακέλων αυτών, δεν θα είναι πλέον απαραίτητη.
Μαζικό Conversion Εταιριών
Μια νέα εργασία, που θα εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο σε όλα τα λογιστικά γραφεία που διαχειρίζονται μεγάλο πλήθος εταιριών, έχει προστεθεί στην έκδοση 5.00i της εφαρμογής «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.».
Η χρήση της εργασίας μαζικού conversion εταιριών, προσφέρει στα λογιστικά γραφεία τη δυνατότητα να εκτελέσουν μαζικά την εργασία αναβάθμισης (conversion) των δεδομένων των επιλεγμένων εταιριών, όταν αυτό απαιτείται μετά από την εγκατάσταση νέας έκδοσης (update).
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα συμβάσεων της ALTEC SOFTWARE, ανανεώστε έγκαιρα την ετήσια Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρει η νέα έκδοση.
Θα πρέπει τέλος να υπογραμμιστεί, ότι η έγκαιρη ανανέωση της Σύμβασής σας, σας προστατεύει τόσο από περιττές οικονομικές επιβαρύνσεις, όσο και από οργανωτικά και λειτουργικά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στη μηχανογράφησή σας όταν μεσολαβούν διαστήματα χωρίς υποστήριξη και επιχειρούνται πρόχειρες λύσεις της τελευταίας στιγμής.