Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Έναρξη διάθεσης νέων διαχειρίσεων


Αγαπητοί συνεργάτες,

Στα πλαίσια της τακτικής μας επικοινωνίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
1.    Προϊόντα e-Commerce
Κυκλοφόρησαν και είναι άμεσα διαθέσιμες οι νέες διαχειρίσεις Corporate Site, B2B και B2C στις εφαρμογές xLINE E.R.P. & ATLANTIS E.R.P. (1),(2)
Μετά τη θετικότατη αποδοχή των διαχειρίσεων C.M.S. τόσο από όλους εσάς όσο και από τους τελικούς πελάτες, η ALTEC SOFTWARE σας προσφέρει τη δυνατότητα πώλησης μιας ολοκληρωμένης και ομογενοποιημένης λύσης e-Commerce στους πελάτες σας.
Συγκεκριμένα, οι νέες διαχειρίσεις Corporate Site, B2B και B2C που αναπτύχθηκαν εξολοκλήρου από τα τμήματα R & D της ALTEC SOFTWARE και ενσωματώθηκαν στις εφαρμογές μας, καλύπτουν τόσο την δημιουργία και ενημέρωση Corporate sites με κείμενα, φωτογραφίες, είδη, τιμές, κλπ. που ως πηγή τους έχουν τις εφαρμογές μας, όσο και την πλήρη λειτουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων B2B και B2C.
Οι νέες διαχειρίσεις προσφέρονται στους πελάτες με ένα πλήθος τυποποιημένων templates ώστε να μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις λειτουργικές τους ανάγκες και στην αισθητική τους, ενώ παράλληλα η συντήρηση και ενημέρωσή τους γίνεται μέσα από το E.R.P. που ήδη χρησιμοποιούν ώστε η όλη διαδικασία να είναι οικεία στους χρήστες.
Ταυτόχρονα, παρέχουμε τη δυνατότητα στους πελάτες, να ζητούν από την ALTEC SOFTWARE, την ανάπτυξη Corporate Site, B2B και B2C εφαρμογών, άμεσα συνδεδεμένων με τα προϊόντα μας, σε περιπτώσεις που τα τυποποιημένα templates δεν καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες τους.
Θα θέλαμε τέλος να επισημάνουμε, ότι οι διαχειρίσεις C.M.S. για την επικοινωνία των εφαρμογών μας με προϊόντα e-Commerce τρίτων κατασκευαστών παραμένουν.
(1) Οι αντίστοιχες διαχειρίσεις στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. θα είναι διαθέσιμες στα τέλη Ιουλίου.
(2) Ενδεικτικά χαρακτηριστικά και αναλυτικό τιμοκατάλογο των προϊόντων e-Commerce, μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο αρχείο, ενώ τα τυποποιημένα templates μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.
2.    ATLANTIS E.R.P. & ATLANTIS Entry E.R.P.
Οι εφαρμογές ATLANTIS E.R.P. & ATLANTIS Entry E.R.P., γίνονται ακόμη πιο ευέλικτες και ανταγωνιστικές. Συγκεκριμένα:
ATLANTIS E.R.P.
o    Η τιμή του κωδικού 211910 - ATLANTIS Customization Tools μειώνεται από τα 3.200€ στα 2.200€ και η ετήσια σύμβαση βασικής υποστήριξης από 544€ σε 374€
ATLANTIS Entry
o    Από τον κωδικό 211052 - ATLANTIS Entry αφαιρούνται οι ενότητες της Γενικής Λογιστικής & των Παγίων με παράλληλη μείωση της τιμής πώλησης από 4.200€ σε 2.800€ και της ετήσιας σύμβασης βασικής υποστήριξης από 714€ σε 476€,
o    Προστίθεται στον τιμοκατάλογο ο κωδικός 211101 - ATLANTIS Entry & Γενική Λογιστική με τιμή 3.550€ και ετήσια σύμβαση βασικής υποστήριξης 604€,
o    Στις ενότητες που συνδέονται με το ATLANTIS Entry, προστίθεται ο κωδικός 211131 - ATLANTIS Entry  Διαχείριση Παγίων με τιμή 650€ και ετήσια σύμβαση βασικής υποστήριξης 111€,
o    Η τιμή του κωδικού 211911 - ATLANTIS Entry Customization Tools μειώνεται από τα 1.700€ στα 1.200€ και η ετήσια σύμβαση βασικής υποστήριξης από 289€ σε 204€.
Το νέο τιμοκατάλογο των εφαρμογών ALTEC SOFTWARE μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ ενώ για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τμήματα πωλήσεων της ALTEC SOFTWARE.

Με εκτίμηση,
Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.