Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Τα νέα της Altec Software, Τεύχος 4 - Ιούνιος 2011

Τεύχος 4 - Ιούνιος 2011

Νέα γενιά εφαρμογών

Η Altec Software παραμένοντας πιστή στις δεσμεύσεις της για ενσωμάτωση όλων των σύγχρονων τεχνολογιών στις εφαρμογές της , επανασχεδίασε και κυκλοφόρησε τη νέα γενιά εφαρμογών, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP και ATLANTIS ERP.
Λόγω της ανοικτής αρχιτεκτονικής τους εξασφαλίζουν απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής στις εξατομικευμένες ανάγκες των επιχειρήσεων, προσφέρουν εξαιρετικά σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, πλούσια λειτουργικότητα και φιλικότητα στο χρήστη.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.
To ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP αποτελεί μια καταξιωμένη εφαρμογή που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη χιλιάδων επιχειρήσεων. Απευθύνεται σε όλα τα είδη των εταιριών καλύπτοντας πλήρως τις διαχειριστικές τους ανάγκες.
Σχεδιασμένο από την αρχή με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και εργαλείων ανάπτυξης, τo ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP διατηρεί τη λειτουργικότητα και την ευχρηστία των προκατόχων του, σε συνδυασμό με το νέο σύστημα διαχείρισης δεδομένων που προσφέρει δυνατότητα εκτέλεσης εντολών SQL, τη δυνατότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλών διαφορετικών εργασιών και την ανανεωμένη επιφάνεια εργασίας με δυνατότητα χρήσης δύο διαφορετικών τύπων μενού πλοήγησης.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.Το ERP για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που αναζητούν κάτι παραπάνω απο ένα απλό πληροφοριακό σύστημα Εμπορικής και Οικονομικής Διαχείρισης. ΤοATLANTIS ERP βοηθά την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης παρέχοντας ενιαία λειτουργικότητα ERP & CRM και τη δύναμη της πολυδιάστατης πληροφόρησης ενός εργαλείου Business Intelligence.
Προσφέρει:
  • νέα επιφάνεια εργασίας
  • δυνατότητα δημιουργίας menu από το χρήστη
  • εύχρηστη μηχανή αναζήτησης απο το διαδίκτυο και το Atlantis
  • κεντρικό menu με τρείς διαφορετικές μορφές
  • πρόσθετα βοηθήματα όπως ρολόι, ημερολόγιο, μηνύματα, σημειώσεις κ.α.
  • νέες ενότητες όπως CRM, e-Commerce, Εντατική Λιανική με χρήση οθονών αφής


ALL IN ONE 36 H πρόταση της Altec Software για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις

ΠΡΟΦΙΣΩΛ Α.Ε.
Η Altec Software παρουσίασε ένα νέο ευέλικτο τρόπο απόκτησης των εφαρμογών της ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERPxLINE ERP & ATLANTIS ERP.
Πρόκειται για μια καινοτόμα διαδικασία, με την οποία δίνεται η ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αποκτήσουν το δικαίωμα άμεσης λειτουργίας για μια απο τις παραπάνω εφαρμογές αποπληρώνοντας σε 36 άτοκες μηνιαίες δόσεις. Μετά τηνπλήρη και οριστική εξόφληση όλων των δόσεων, η εταιρία αποκτά την αορίστου χρόνου άδεια χρήσης της εφαρμογής, χωρίς επιπλέον τίμημα.
Η διαδικασία ALTEC SOFTWARE ALL IN ONE 36, αφορά πωλήσεις νέων εγκαταστάσεων και συνδυάζεται με όλες τις ισχύουσες εμπορικές πολιτικές αντικατάστασης εφαρμογών ανταγωνισμού, που προσφέρουν έως και 50% έκπτωση στις τιμές τιμοκαταλόγου των εφαρμογών ALTEC SOFTWARE.

 Altec Software στηρίζει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

PDAΜε αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η διοίκηση της Altec Software αποφάσισε να στηρίξει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ προχωρώντας στην ΔΩΡΕΑΝ προμήθεια, εγκατάσταση και διαρκή υποστήριξη της εφαρμογής Atlantis ERP.