Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Νέες εκδόσεις για την μετάταξη προϊόντων & υπηρεσιών στους νέους συντελεστές Φ.Π.Α.Αγαπητέ κύριε / κυρία,
Στα πλαίσια της τακτικής μας επικοινωνίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από σήμερα, 16 Ιουλίου 2015, τέθηκαν σε ισχύ νέες διατάξεις για την μετάταξη ενός μεγάλου πλήθους προϊόντων και υπηρεσιών σε νέους συντελεστές Φ.Π.Α.

Η ALTEC SOFTWARE έχει ήδη ολοκληρώσει την ενσωμάτωση των απαραίτητων εργασιών για την μετάταξη των προϊόντων και υπηρεσιών αυτών στις εφαρμογές της, έτσι ώστε όλοι οι πελάτες της που έχουν σε ισχύ Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης στις εφαρμογές «ATLANTIS E.R.P.», «ATLANTIS Entry E.R.P.» και «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», να παραλάβουν σήμερα κιόλας τις νέες εκδόσεις.

Συγκεκριμένα:
Όσοι από εσάς έχετε σε ισχύ ενεργή Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης στην εφαρμογή «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», θα μπορείτε εντός της ημέρας να λάβετε τη νέα έκδοση της εφαρμογής μέσω της διαδικασίας του Live Update, ενώ τις απαιτούμενες οδηγίες για ασφαλή μετάταξη των ειδών σας στους νέους συντελεστές Φ.Π.Α. θα τις βρείτε ΕΔΩ.

Όσοι από εσάς έχετε σε ισχύ ενεργή Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης στις εφαρμογές «ATLANTIS E.R.P.» & «ATLANTIS Entry E.R.P.», θα μπορείτε να κατεβάσετε εντός της ημέρας το ειδικό εργαλείο αλλαγής συντελεστών Φ.Π.Α. μαζί με τις απαιτούμενες οδηγίες για ασφαλή μετάβαση στους νέους συντελεστές Φ.Π.Α. από ΕΔΩ.

Επικοινωνήστε σήμερα με τα τμήματα συμβάσεων της ALTEC SOFTWARE ή με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας για την έγκαιρη ανανέωση της ετήσιας σύμβασης βασικής υποστήριξης & συντήρησης και αποφύγετε καθυστερήσεις από το μεγάλο όγκο εργασίας που θα δημιουργηθεί αλλά και λύσεις της τελευταίας στιγμής οι οποίες πιθανόν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Η αναβάθμιση των εφαρμογών στις νέες εκδόσεις είναι απαραίτητη για τη ομαλή μετάβαση στους νέους συντελεστές Φ.Π.Α. Η ALTEC SOFTWARE, ΔΕΝ εγγυάται τη δυνατότητα ούτε το χρόνο επιδιόρθωσης προβλημάτων, σε εγκαταστάσεις που έχουν μεταβεί στους νέους συντελεστές Φ.Π.Α. με τρόπο διαφορετικό του προτεινόμενου.

Με εκτίμηση,

Εμπορική Διεύθυνση
ALTEC SOFTWARE Α.Ε.