Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Έναρξη διάθεσης της νέας εφαρμογής «ATLANTIS Entry E.R.P.»

Στο πλαίσιο της τακτικής μας επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από σήμερα ξεκινά η διάθεση της νέας εφαρμογής «ATLANTIS Entry E.R.P.», παράλληλα με τη

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του «xLINE E.R.P.» με το
«ATLANTIS Entry E.R.P.»

Το «ATLANTIS Entry E.R.P.», ειδική έκδοση της κορυφαίας σε εγκαταστάσεις εφαρμογής της ελληνικής αγοράς «ATLANTIS E.R.P.», έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη των σημερινών επιχειρήσεων για ένα σύγχρονο και λειτουργικό E.R.P. σε προσιτή τιμή.
Το «ATLANTIS Entry E.R.P.» θέτει νέα πρότυπα λειτουργικότητας και ευχρηστίας με την εξαιρετικά καινοτόμα προσέγγιση τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στο σχεδιασμό των ενοτήτων του προγράμματος. Τα μενού και οι οθόνες παρέχουν στο χρήστη όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μία μεθοδική, άνετη και υψηλής αποδοτικότητας εργασία.
Όσοι από εσάς έχετε σε ισχύ Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης στην εφαρμογή «xLINE E.R.P.» μπορείτε ΑΜΕΣΑ & ΔΩΡΕΑΝ να την αντικαταστήσετε με τις αντίστοιχες ενότητες της νέας εφαρμογής «ATLANTIS Entry E.R.P.».
Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο τιμοκατάλογος της εφαρμογής «ATLANTIS Entry E.R.P.» δε διαφέρει από τον αντίστοιχο του «xLINE E.R.P.», με αποτέλεσμα να προκύπτει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ στη τιμή της Ετήσιας Σύμβασης Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης.

Βασικά Χαρακτηριστικά

ATLANTIS Entry E.R.P.

  • Νέο User Interface και ενεργή επιφάνεια εργασίας
  • Πολλαπλά menu εργασίας
  • Δυνατότητα δημιουργίας menu ανά χρήστη
  • Πλήρης επανασχεδιασμός ενοτήτων, εργασιών και οθονών
  • Νέοι Browser με απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης
  • Νέος ανανεωμένος σχεδιασμός φορμών & εκτυπώσεων
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα συμβάσεων της ALTEC SOFTWARE, ανανεώστε έγκαιρα την ετήσια Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης και αποκτήστε το δικαίωμα να αναβαθμίσετε ΔΩΡΕΑΝ το «xLINE E.R.P.» σε «ATLANTIS Entry E.R.P.».

Με εκτίμηση,

Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.