Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Κυκλοφορία της εφαρμογής «Φορολογικά Έντυπα 2015»

Το 2015 είναι μία ακόμη χρονιά με μεγάλες υποχρεώσεις και σημαντικές αλλαγές τόσο στη διαχείριση των φορολογικών δηλώσεων όσο και στις φορολογικές υποχρεώσεις εταιριών και φυσικών προσώπων γενικότερα.

Ειδικά για λογιστές και λογιστικά γραφεία
Φορολογικά Έντυπα 2015

Η εφαρμογή «Φορολογικά Έντυπα 2015» είναι η λύση που χρειάζεται το σύγχρονο λογιστικό γραφείο καθώς περιλαμβάνει όλες τις γνωστές ευκολίες των εφαρμογών της ALTEC Software, συνδυάζοντας την εξαιρετική ταχύτητα εργασίας με την απόλυτη αξιοπιστία στο αποτέλεσμα και κάνει πράξη το αίτημα σας για «περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες σε λιγότερο χρόνο».

Τα «Φορολογικά Έντυπα 2015» είναι εμπλουτισμένα με το σύνολο των χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων που είναι απαραίτητα στο σύγχρονο λογιστικό γραφείο ενώ παράλληλα, διαθέτουν online διασύνδεση με τη Γενική Λογιστική της εφαρμογής «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.».

Τα «Φορολογικά Έντυπα 2015» περιλαμβάνουν τις ενότητες:
  • Διαχείριση Φορολογουμένων
  • Έντυπα Φορολογίας Εισοδήματος
  • Έντυπα Μητρώου
  • Έντυπα Κ.Φ.Α.Σ.
  • Έντυπα Φ.Π.Α. (Περιοδικές & εκκαθαριστικές δηλώσεις online με το «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.»)
  • Λοιπά Έντυπα
Η τιμή διάθεσης της εφαρμογής ανέρχεται στα 150,00€(1) για απεριόριστο αριθμό χρηστών και είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμη.

(1) Η τιμή αφορά πελάτες της ALTEC SOFTWARE που διαθέτουν ενεργή Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης στην εφαρμογή «Λογιστική σουίτα».

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα πωλήσεων της ALTEC SOFTWARE και προμηθευτείτε έγκαιρα την νέα εφαρμογή.