Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του «xLINE E.R.P.» με το «ATLANTIS Entry E.R.P.»

Στα 15 χρόνια παρουσίας του στην αγορά, το «xLINE E.R.P.» αποτέλεσε βασικό εργαλείο στην καθημερινή λειτουργία και πληροφόρηση χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η δική σας.

Η ALTEC SOFTWARE πιστή στις δεσμεύσεις της να προσφέρει εφαρμογές που ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του «xLINE E.R.P.» με το
«ATLANTIS Entry E.R.P.»

Το «ATLANTIS Entry E.R.P.», ειδική έκδοση της κορυφαίας σε εγκαταστάσεις εφαρμογής της ελληνικής αγοράς «ATLANTIS E.R.P.», έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη των σημερινών επιχειρήσεων για ένα σύγχρονο και λειτουργικό E.R.P. σε προσιτή τιμή.

Το «ATLANTIS Entry E.R.P.» θέτει νέα πρότυπα λειτουργικότητας και ευχρηστίας με την εξαιρετικά καινοτόμα προσέγγιση τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στο σχεδιασμό των ενοτήτων του προγράμματος. Τα μενού και οι οθόνες παρέχουν στο χρήστη όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μία μεθοδική, άνετη και υψηλής αποδοτικότητας εργασία.

Η ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ(1)(2) αφορά τις αντίστοιχες ενότητες της εφαρμογής «xLINE E.R.P.» και θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2015.

(1) Η ΔΩΡΕΑΝ μετάβαση στο «ATLANTIS Entry E.R.P.» προϋποθέτει την ύπαρξη ενεργού Σύμβασης Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης κατά την ημερομηνία αντικατάστασης.
(2) Ο τιμοκατάλογος της εφαρμογής «ATLANTIS Entry E.R.P.» δε διαφέρει από τον αντίστοιχο του «xLINE E.R.P.» με αποτέλεσμα να προκύπτει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ στην τιμή της Ετήσιας Σύμβασης Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα συμβάσεων της ALTEC SOFTWARE, ανανεώστε έγκαιρα την ετήσια Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης και αποκτείστε το δικαίωμα να αναβαθμίσετε ΔΩΡΕΑΝ το «xLINE E.R.P.» στο «ATLANTIS Entry E.R.P.»