Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Απόσυρση της παλαιάς σας εφαρμογής με το «ATLANTIS Entry E.R.P.»

Η ALTEC SOFTWARE σταθερά συνεπής στις δεσμεύσεις της για εφαρμογές που ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, ανακοινώνει με ικανοποίηση την κυκλοφορία της εφαρμογής
«ATLANTIS Entry E.R.P.»
Το «ATLANTIS Entry E.R.P.», ειδική έκδοση της κορυφαίας σε εγκαταστάσεις εφαρμογής της ελληνικής αγοράς «ATLANTIS E.R.P.», στοχεύει στο να καλύψει με τον αποτελεσματικότερο τρόπο την ανάγκη των σημερινών μικρομεσαίων επιχειρήσεων για ένα σύγχρονο και λειτουργικό E.R.P. σε προσιτή τιμή. Τιμοκατάλογος
Το «ATLANTIS Entry E.R.P.» θέτει νέα πρότυπα λειτουργικότητας και ευχρηστίας με την εξαιρετικά καινοτόμα προσέγγιση τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στο σχεδιασμό των ενοτήτων του προγράμματος, καθώς τα μενού και οι οθόνες παρέχουν στο χρήστη όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μία μεθοδική, άνετη και υψηλής αποδοτικότητας εργασία.
Η διάθεση του «ATLANTIS Entry E.R.P.» θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2015 από τους πελάτες της ALTEC SOFTWARE που έχουν την εφαρμογή «xLINE E.R.P.» και θα τους αποσταλεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΣΑΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ
  • 40% έκπτωση στις τιμές τιμοκαταλόγου του ATLANTIS Entry E.R.P.
  • ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική υποστήριξη & νέες εκδόσεις ως τη λήξη του συμβολαίου της παλαιάς σας εφαρμογής
  • ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση της βασικής παραμετροποίησης και των φορμών εντύπων

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τα τμήματα πωλήσεων της ALTEC SOFTWARE ή με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της για μια αναλυτική παρουσίαση της εφαρμογής «ATLANTIS Entry E.R.P.» και γνωρίστε την εφαρμογή που θέτει νέα πρότυπα στη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων.