Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Σε λειτουργία το νέο e-shop της STOP AEBE

Ολοκληρώθηκε από την Altec Software το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της STOP ΑΕΒΕ http://www.stop.com.gr Η STOP δραστηριοποιείται στο χώρο των μέσων ατομικής προστασίας από το 1979.

Ανέβηκε το νέο μας website!

Η STOP είναι μια δυναμική επιχείρηση που εξειδικεύεται στο χώρο των Μέσων Ατομικής Προστασίας. Βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά, στο κέντρο της ελληνικής ναυτιλίας. Ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια βασισμένη σε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής δερμάτινων γαντιών και εξελίχθηκε στον ηγέτη της αγοράς προσφέροντας λύσεις ατομικής προστασίας σε ένα ευρύ πελατολόγιο διεθνώς. Η STOP συνδυάζει άψογα το κατάλληλα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό έτοιμο να προσφέρει λύσεις και εξειδικευμένο εξοπλισμό ασφαλείας για κάθε περίπτωση. Η σημασία στη λεπτομέρεια παντρεύεται με τα άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες και σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία κάνουν τη Stop τον κατάλληλο συνεργάτη για όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη σύγχρονη αγορά του 21ου αιώνα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα επικοινωνεί online με το ATLANTIS ERP, μπορεί να αποστείλει δεδομένα και να παραλάβει παραγγελίες σε πραγματικό χρόνο καλύπτει πλήρως τις λειτουργίες ενός σύγχρονου B2C καταστήματος. Παρέχεται δυνατότητα προεπισκόπησης των προϊόντων σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα / μεγέθη.

Η δραστηριοποίηση της Altec Software στο χώρο των ηλεκτρονικών καταστημάτων αποτελεί στρατηγική επιλογή και θα ακολουθήσουν νέες ενδιαφέρουσες υλοποιήσεις.

Ήδη, οι κάτοχοι Xline ERP όπως και Atlantis ERP, έχουν τη δυνατότητα της ανάπτυξης του δικού τους site (εταιρικού, B2B ή B2C) σε απλά βήματα, μέσα σε μια μέρα, με πλήρη διαχείριση αποκλειστικά μέσα από την εφαρμογή. 

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας για περισσότερες πληροφορίες.