Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Ολοκληρώθηκε το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της PINK WOMAN


Ολοκληρώθηκε από την Altec Software το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της PINK WOMAN   http://www.pinkwoman-fashion.com Η εταιρεία ενδυμάτων Pink Woman ιδρύθηκε το 2004 στη Βόρεια Ελλάδα και κατάφερε σταδιακά να αποκτήσει μια σημαντική παρουσία τόσο στη χονδρική, όσο και τη λιανική αγορά. Σήμερα, το δίκτυο της  Pink Woman αριθμεί:
11 ιδιόκτητα μαγαζιά, 300 «corners» σε «shop-in-shop» και πάνω από 54 franchises σε κεντρικά σημεία και μεγάλα εμπορικά καταστήματα.
Το νεανικό και δυναμικό της σήμα έχει πλέον σημαντική παρουσία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα επικοινωνεί online με το ATLANTIS ERP, μπορεί να αποστείλει δεδομένα και να παραλάβει παραγγελίες σε πραγματικό χρόνο καλύπτει πλήρως τις λειτουργίες ενός σύγχρονου B2C καταστήματος. Παρέχεται δυνατότητα προεπισκόπησης των προϊόντων σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα / μεγέθη καθώς και online παρακολούθησης της εξέλιξης της παραγγελίας σας. 

Προτείνονται ακόμη προτάσεις ένδυσης σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή που βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή!

Η δραστηριοποίηση της Altec Software στο χώρο των ηλεκτρονικών καταστημάτων αποτελεί στρατηγική επιλογή και θα ακολουθήσουν νέες ενδιαφέρουσες υλοποιήσεις.

Ήδη, οι κάτοχοι Xline ERP όπως και Atlantis ERP, έχουν τη δυνατότητα της ανάπτυξης του δικού τους site (εταιρικού, B2B ή B2C) σε απλά βήματα, μέσα σε μια μέρα, με πλήρη διαχείριση αποκλειστικά μέσα από την εφαρμογή. 

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας για περισσότερες πληροφορίες.