Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Κυκλοφορία νέων εκδόσεων «ATLANTIS E.R.P.» & «xLINE E.R.P.»



Αγαπητοί συνεργάτες,
Στα πλαίσια της τακτικής μας επικοινωνίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την κυκλοφορία των νέων εκδόσεων των εφαρμογών «ATLANTIS E.R.P.» (3.1.2636.1 & 2.1.2636.1) & «xLINE E.R.P.» (1.1.82.1).
Οι νέες εκδόσεις των εφαρμογών έχουν εμπλουτισθεί με αρκετές νέες δυνατότητες, απαραίτητες για τη ταχύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Παράλληλα, έχει προστεθεί μία ακόμη νέου τύπου διαχείριση η οποία θα λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια που η εφαρμογή των πελατών σας θα καλύπτεται από Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης.
Οδηγίες Μετάβασης
Οι Οδηγίες Μετάβασης είναι μια διαχείριση βασισμένη στη λειτουργικότητα που προσφέρεται από το ιστότοπο Google Maps, πλήρως ενσωματωμένη τόσο στο Atlantis E.R.P. όσο και στο xLINE E.R.P. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε σημείο του E.R.P. που αναφέρεται σε στοιχεία διεύθυνσης.
Με τη χρήση της νέας διαχείρισης οι χρήστες του E.R.P. αποκτούν:
  • Δυνατότητα ορισμού συντεταγμένων σε όλα τα σημεία της εφαρμογής που αφορούν διεύθυνση (εταιρίας, υποκαταστημάτων, αποθηκών, πελατών, προμηθευτών, C.R.M., πωλητών, υποκαταστημάτων τραπεζών, παράδοσης συναλλαγών, κλπ)
  • Δυνατότητα ορισμού συντεταγμένων για σημεία ειδικού ή γενικού ενδιαφέροντος που δεν συμπεριλαμβάνονται στα στοιχεία του E.R.P.
  • Δυνατότητα ενημέρωσης των αναλυτικών στοιχείων μιας διεύθυνσης του E.R.P. από ένα σημείο του χάρτη
  • Δυνατότητα προβολής οποιασδήποτε διεύθυνσης του E.R.P. ως σημείο στο χάρτη
  • Δυνατότητα προβολής αναλυτικών οδηγιών μετάβασης μεταξύ οποιονδήποτε δύο διευθύνσεων, τόσο του E.R.P. όσο και σημείων ειδικού και γενικού ενδιαφέροντος
Αναλυτικές οδηγίες χρήσης της νέας διαχείρισης μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τους εκτός Σύμβασης Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης πελάτες σας για την έγκαιρη ανανέωση των συμβάσεών τους, ώστε να εκμεταλλευτούν κι αυτοί τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις.

Με εκτίμηση,
Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.