Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Ανασχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος REGALINAS

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ανασχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) της εταιρίας Regalinas από την Altec Software με την εφαρμογή Atlantis e-shop http://www.regalinas.gr/

www.regalinas.gr

Η Altec Software σχεδίασε και δημιούργησε από την αρχή ένα e-shop (B2C), σύγχρονο, φιλικό, ασφαλές με λιτές γραμμές. Σκοπός του e-shop είναι να βοηθήσει τον χρήστη, να πλοηγηθεί φιλικά στο site, να προβάλλει τα προϊόντα μέσα από μεγάλες φωτογραφίες και να μεταδώσει στον χρήστη ένα αίσθημα ασφάλειας ώστε να ολοκληρώσει τις αγορές του.

Ειδικά για τους χρήστες των mobile συσκευών (Mobile B2C) επανασχεδιάστηκε από την αρχή το e-shop, ώστε οι χρήστες να εκμεταλλεύονται πλήρως τα χαρακτηριστικά της κινητής συσκευής τους, απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα της αγοράς των προϊόντων της εταιρείας όπου και αν βρίσκονται.

Για τους πελάτες χονδρικής δημιουργήθηκε το B2B e-shop, δίνοντας τους την δυνατότητα να βάζουν στο καλάθι τα δικά τους προϊόντα και να τα αγοράζουν βάση της δικής τους εξατομικευμένης τιμολογιακής πολιτικής.

Όλες οι λύσεις e-shop είναι συνεχώς (OnLine) συνδεδεμένες με το ERP Atlantis παρέχοντας έλεγχο της διαθεσιμότητας των ειδών σε χρώμα και μέγεθος, χρήση των πλεονεκτημάτων που τους προσφέρει η On Line κάρτα μέλους, άμεση εγγραφή και ενημέρωση της καρτέλας των πελατών, και αυτόματη καταχώρηση της παραγγελίας στο ERP Atlantis.

Η εταιρία Regalinas ιδρύθηκε το 1985 και είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση που  δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού, παραγωγής και της εμπορίας γυναικείου ενδύματος.
Από το 2001 επεκτείνεται στον χώρο της λιανικής πώλησης και ήδη διαθέτει 12 εταιρικά καταστήματα, ενώ στόχος της εταιρίας είναι η ανάπτυξη του δικτύου της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Διατηρώντας υψηλές προδιαγραφές παραγωγής, φιλοσοφία της εταιρίας είναι ότι η καλύτερη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή εξασφαλίζει τη διάρκεια στο χρόνο.
Οι συλλογές Regalinas έχουν χαρακτηριστικό ύφος που προσδίδει κομψότητα και αναδεικνύει τη θηλυκότητα.
Οι συλλογές σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα γεγονός που εξασφαλίζει την άφιξη νέων σχεδίων στα καταστήματά κάθε εβδομάδα.
Η εταιρεία Regalinas σήμερα διαθέτει συνολικά 12 καταστήματα. Οκτώ (8) καταστήματα στην Αττική, δύο (2) καταστήματα στην Θεσ/νίκη, ένα (1) στη Λάρισα και ένα (1) στην Λευκωσία (Κύπρο).
Δραστηριοποιείται επίσης και στην χονδρική πώληση μέσω επιλεγμένων συνεργατών της.