Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων (Web Site Design)


Μία από τις βασικές δραστηριότητες της Altec Software είναι η ανάλυση, ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων και web εφαρμογών.

Στην Altec Software πιστεύουμε ότι η ιστοσελίδα σας αποτελεί τη βιτρίνα της επιχείρησής σας, η οποία θα πρέπει να αντανακλά στους πελάτες σας την εικόνα που επιθυμείτε να προβάλλετε ως επιχείρηση. Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της εργασίας, μία πρόχειρη ιστοσελίδα δημιουργεί κακή εντύπωση για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας και αποτρέπει τους υποψήφιους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας. Από την άλλη μεριά, μια σύγχρονη και προσεγμένη ιστοσελίδα συνιστά μια επένδυση, η οποία θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πραγματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στο internet δημιουργώντας οφέλη πολλαπλάσια του αρχικού της κόστους. Δώστε λοιπόν στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας τη δέουσα σημασία.



Η έμπειρη ομάδα των σχεδιαστών της Altec Software μελετά προσεκτικά τις ανάγκες σας, συζητά μαζί σας, προτείνει και σχεδιάζει την ιδανική ιστοσελίδα για εσάς, απόλυτα προσαρμοσμένη στις πραγματικές σας ανάγκες. Ο αποτελεσματικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας σάς εξασφαλίζει ευτυχισμένους αναγνώστες και ως εκ τούτου μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Η Altec Software, ακολουθώντας πάντοτε τις τεχνολογικές εξελίξεις, σάς προσφέρει τη δυνατότητα να προβάλετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και να δώσετε νέες προοπτικές στην εργασία σας με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε επιτυχημένες, όμορφες και καθαρές ιστοσελίδες (web sites). Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην άψογη αισθητική, στην άριστη λειτουργικότητα, στη μέγιστη ευχρηστία, στην εύκολη πλοήγηση και στην ολόπλευρη ανάδειξη του περιεχομένου. Τα ανωτέρω χαρακτηριστικά αναδεικνύουν την παρουσία των πελατών μας στο internet με τον πιο ανάγλυφο τρόπο.

Διαθέτοντας μεγάλη πείρα στον χώρο του διαδικτύου, κατασκευάζουμε ιστοσελίδες όλων των κατηγοριών με πλήρη συμμόρφωση στις οδηγίες προσβασιμότητας και ευχρηστίας των σημαντικότερων προτύπων του οργανισμού W3C:

  • Δυναμικές ιστοσελίδες κατάλληλες κυρίως για την προβολή εταιρειών, οργανισμών, υπηρεσιών και αγαθών.
  • Ενημερωτικές ιστοσελίδες / web portals.
  • Ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops).
Τα βασικά χαρακτηριστικά όλων των ιστοσελίδων που αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε είναι τα εξής:
Χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών σχεδιασμού και ανάπτυξης web εφαρμογών
  • Μελέτη και χωροταξική οργάνωση της ύλης
  • Αλληλεπίδραση με γνωστές social media υπηρεσίες (facebook, twitter κλπ.)
  • Φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης (S.E.O. friendly pages)
  • Παροχή στατιστικών στοιχείων και υποστήριξη Google Analytics