Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

H Altec Software χρυσή χορηγός στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



H Altec Software, κινούμενη με όραμα προς το μέλλον και θεωρώντας ότι αυτό θα ανήκει πάντα στις νεότερες γενιές, στηρίζει εμπράκτως το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής με τη συμμετοχή της σε αυτό. Το θέμα του Συνεδρίου είναι: «Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ‒ Διδασκαλία και Διδακτική» και θα διεξαχθεί από τις 28 Μαρτίου έως τις 30 Μαρτίου 2014 στο Βόλο.

Ως μία εκ των κορυφαίων εταιρειών παραγωγής και εμπορίας τυποποιημένου λογισμικού στην ελληνική αγορά, η Altec Software δεν μπορεί να παραμείνει αδιάφορη στη σημασία της διάδοσης του μαθήματος της Πληροφορικής στην εκπαιδευτική διαδικασία. Για τον λόγο αυτό, αναλαμβάνει τη χρυσή χορηγία του Συνεδρίου σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τον γόνιμο διάλογο σε ζητήματα που άπτονται της διδασκαλίας και της διδακτικής της Πληροφορικής και εντέλει να φέρει πιο κοντά όλους εκείνους τους φορείς που εμπλέκονται στη διαδικασία μύησης των νέων στον κόσμο της Πληροφορικής.

Η κεντρική ομιλία της Altec Software έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρα 15:00 με ομιλητή τον κ. Φίλιππο Ανδρέου (Διευθυντή Υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη) και θέμα την «Παρουσίαση της Altec Software»



Με εκτίμηση,
Εμπορική Διεύθυνση

ALTEC SOFTWARE A.E.