Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Έναρξη διάθεσης της νέας εφαρμογής ΚΕΦΑΛΑΙΟ Retail




Η ALTEC SOFTWARE πάντα πρωτοπόρα, ανέπτυξε την εφαρμογή «ΚΕΦΑΛΑΙΟ Retail» ώστε να καλύψει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Σχεδιάσαμε τη νέα εφαρμογή έχοντας τρεις βασικούς στόχους:


  • Να λειτουργεί εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, ώστε να προσομοιώνει τις λειτουργίες μιας ταμειακής μηχανής ενώ θα προσφέρει τις ευκολίες ενός μηχανογραφικού συστήματος,
  • Να αποτελέσει το απόλυτο εργαλείο δουλειάς και οργάνωσης των καταστημάτων λιανικής και όχι μια εφαρμογή έκδοσης παραστατικών και αποδείξεων,
  • Να καλύψει όλες τις τρέχουσες αλλά και μελλοντικές υποχρεώσεις των καταστημάτων ως προς την φορολογική νομοθεσία.


Χαρακτηριστικά της εφαρμογής 'ΚΕΦΑΛΑΙΟ Retail'


  • Πρωτοποριακό και εύχρηστο γραφικό περιβάλλον εργασίας, που εστιάζει στην ταχύτητα εκτέλεσης των εργασιών.
  • Ενσωματώνει ένα τυποποιημένο μοντέλο βέλτιστης πρακτικής παραμετροποίησης, που σε συνδυασμό με τη φιλική μέθοδο εγκατάστασης, επιτρέπει την πραγματικά άμεση χρήση της εφαρμογής μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Παρέχει διαρκή επικοινωνία και υποστήριξη μέσω πρωτοποριακών Live υπηρεσιών, καθώς και έναν σύγχρονο οδηγό βοήθειας.
  • Αποτυπώνει τις πληροφορίες που συλλέγονται, με όλους τους σύγχρονους τρόπους εκτύπωσης (Word, MS Excel, PDF, κλπ).
  • Περιέχει όλα τα στοιχεία που έκαναν το ΚΕΦΑΛΑΙΟ τη δημοφιλέστερη εφαρμογή της ελληνικής αγοράς.


* Η τιμή των 10€ ανά μήνα αφορά την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης της εφαρμογής ΚΕΦΑΛΑΙΟ Retail και δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α. Η λειτουργία της εφαρμογής προϋποθέτει ετήσια καταβολή από τον πελάτη του δικαιώματος χρήσης της. Σε περίπτωση μη έγκαιρης καταβολής, θα διακόπτεται η λειτουργία της εφαρμογής υπό την έννοια ότι δεν θα επιδέχεται καταχώρηση νέων εγγραφών.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής ΚΕΦΑΛΑΙΟ Retail μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τμήματα πωλήσεων της ALTEC SOFTWARE στα τηλέφωνα 212.6877000 και 2310.595600 καθώς και με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών μας που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.