Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

«Ανάκτηση στοιχείων μητρώου μη φυσικών προσώπων» στις εφαρμογές ALTEC SOFTWARE



Αγαπητέ κύριε / Αγαπητή κυρία,
Στα πλαίσια της τακτικής μας επικοινωνίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΓΓΠΣ του Υπουργείου Οικονομικών, έχει θέσει σε λειτουργία μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία, για την ανάκτηση στοιχείων μητρώου μη φυσικών προσώπων.
Η ALTEC SOFTWARE, πάντα πρωτοπόρα, ενσωματώνει τη νέα αυτή υπηρεσία στις εφαρμογές της, για τη βελτίωση της λειτουργικότητας, της ευχρηστίας και της αξιοπιστίας τους. Στις νέες εκδόσεις των εφαρμογών «ATLANTIS E.R.P.» & «xLINE E.R.P.» που θα κυκλοφορήσουν εντός του Δεκεμβρίου, καθώς και στην αντίστοιχη της εφαρμογής «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», που θα κυκλοφορήσει εντός του Ιανουαρίου 2012, θα έχει ενσωματωθεί η νέα αυτή υπηρεσία.
Ανάκτηση στοιχείων μητρώου μη φυσικών προσώπων
Η συγκεκριμένη λειτουργία θα είναι πλήρως ενσωματωμένη στις εφαρμογές «ATLANTIS E.R.P.», «xLINE E.R.P.» & «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.» και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε κάθε σημείο τους που αναφέρεται σε Α.Φ.Μ., όσο και σε ξεχωριστή εργασία, κατά την οποία ο Α.Φ.Μ. θα πληκτρολογείται από το χρήστη.
Με τη χρήση της νέας λειτουργίας, θα αποστέλλεται αυτόματα ο επιλεγμένος Α.Φ.Μ. στη ΓΓΠΣ και θα εμφανίζονται στην οθόνη του χρήστη τα στοιχεία της επιχείρησης όπως π.χ. (Επωνυμία, Τίτλος, ΑΦΜ, Ένδειξη ΑΦΜ (1=ΕΝΕΡΓΟ 2=ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ), Δ.Ο.Υ., Οδός, Αριθμός, Τ.Κ, Περιοχή, Ημ/νία Έναρξης, Ημ/νία Διακοπής, Τηλέφωνο, Fax & Κύρια Δραστηριότητα).
Ο χρήστης θα επιλέγει όποια από τα πεδία που εμφανίζονται επιθυμεί, και αυτά θα ενημερώνουν αυτόματα τα αντίστοιχα πεδία του E.R.P., ώστε αφενός να απαλλάσσεται από τη διαδικασία πληκτρολόγησής τους και αφετέρου να έχει τη δυνατότητα διαπίστωσης της ορθότητας τους.
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα συμβάσεων της ALTEC SOFTWARE, ανανεώστε έγκαιρα την ετήσια Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρουν οι νέες εκδόσεις.
Θα πρέπει τέλος να υπογραμμιστεί, ότι η έγκαιρη ανανέωση της Σύμβασής σας, προστατεύει την εταιρία σας τόσο από περιττές οικονομικές επιβαρύνσεις, όσο και από οργανωτικά και λειτουργικά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στη μηχανογράφησή της όταν μεσολαβούν διαστήματα χωρίς υποστήριξη και επιχειρούνται πρόχειρες λύσεις της τελευταίας στιγμής.

Με εκτίμηση,
Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.